Alla produkter kommer från Baressoshop.com, från kategorin hudvård.
 
Hur mycket tar du hand om din hy? Senaste tiden har jag verkligen varit sjukt dålig på det! Man blir ju trött på kvällen efter en lång dag i skolan och bara orkar inte ställa sig och tvätta ansiktet! Att ta bort sminket är tröttsamt nog, liksom. Men, det är en viktig del, speciellt om man vill ha en fin hy. Måste verkligen börja ta tag i min rengöringsrutin själv, därför var jag inne och tittade hos Baressoshop. För att se om de hade några bra produkter inne, och jag hittade en hel del.
 
Den första produkten, är en ålderstrotsande nattkräm som intensivt addresserar linjer och rynkor. Alltså en anti-aging kräm som hjälper dig med reducering av rynkor, samtidigt som den återfuktar under natten. Det är det första på min inköpslista. Har hört mycket om sådana krämer, och att det faktiskt fungerar! Just den på bilden är ifrån märket Shiseido.
 
Den andra och tredje produkten, är två olika krämer. En dagkräm och en nattkräm. Den gröna flaskan, är ifrån märket Estee Lauder (som är ett utav mina favorit märken) och är då en dagkräm som har många antioxidanter, som är bra för huden och gör den silkenslen och mjuk, helt enkelt hjälper dig att hålla huden fräsch. Den gråa flaskan är ifrån Clinique och är istället en nattkräm som hjälper till att reparera huden över natten. Det är också en sorts "anti-aging" kräm, som hjälper till att ta bort fina linjer och rynkor samtidigt som huden mjukgörs på djupet. 
 
Den fjärde produkten, är en produkt jag tror de flesta känner igen. På något sätt och vis tror jag att alla någon gång har hört talas om "Proactiv". Det har gått så sjukt mycket reklam om denna produkt, som är ett tre-stegs system för 60 dagar. Då ska man rengöra morgon och kväll, och får tre flaskor som alla har olika uppgifter till din hy. Någonting jag absolut tänkt prova!
 
Den femte sista produkten, är ifrån märket Elizabeth Arden och är en exfolierande ansiktsmask som ska hjälpa till att peela och få en synbart fastare och mer återupplivad hud med fräsch lyster. 
 
Ska börja sätta mig ner och skriva ner en inköpslista snart, är super taggad på att prova på lite nya produkter! Om ni har tips på andra produkter, får ni gärna dela med er av dem! Ska ni prova något? Har ni provat något redan? Hur var produkterna?